Een Woning Kopen?

Voor veel mensen is een woning kopen iets onbekends. U heeft uw droomhuis gezien, en nu? Wat moet u allemaal regelen? Staan er geen gekke dingen in de koopakte? Allemaal vragen die bij veel mensen opkomen en waarvan ze niet goed weten wat er mee te doen. Een woning kopen is een grote en belangrijke beslissing in uw leven. Huyz | taxatie en advies kan u hierbij helpen.


Het Proces

Heeft u een woning gevonden die aan uw jouw eisen voldoet? Of vindt u het lastig om uw droomhuis te vinden? In beide gevallen kan Huyz | taxatie en advies u helpen. U kunt er voor kiezen voor het gehele proces; van de zoektocht en bezichtiging van de woning tot aan de overdracht bij de notaris. Ook is het mogelijk om voor een deelproces te kiezen, bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen, een bouwkundige keuring of het controleren van de koopakte.

Tijdens het proces van de aankoop worden alle belangrijke zaken gecontroleerd. Hierbij moet u onder andere denken aan het Kadaster, het eigendomsbewijs, het bestemmingsplan etc. Dit zorgt er voor dat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Indien ik mee ga met bezichtigingen, controleer ik de bouwkundige staat van de woning. Mocht ik twijfels hebben dan adviseer ik een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Indien u dit wenst zal ik ervoor zorgen dat deze bouwkundige keuring wordt uitgevoerd.